La 3ª Edició de l’Escola de Comerç inicia el seu període d’inscripció

Queden 5 places per a inscriure’s a la 3ª edició de l’escola de comerç d’Alzira. Este programa comptarà amb 12 sessions. L’objectiu principal és que el comerç local s’adapte a la digitalització. La novetat d’enguany és que hi haurà consultories individualitzades per als assistents. Les places estan limitades a 20 empreses.
IDEA Alzira ha posat en marxa el programa de formació de comerç que es desenvoluparà del 14 de juny al 8 de juliol. En esta iniciativa un equip de 6 professionals experts en distintes àrees seran els encarregats de desenvolupar les classes, que estaran centrades en que els comerços puguen dur a terme la seua digitalització. Al voltant dels continguts ha parlat Javier Sancho, fotògraf i professor en e-comerce en la universitat Europea, que recomana tornar a participar perquè el contingut s’actualitza.
L’Escola de Comerç està dirigida a empresaris dels sectors del comerç d’Alzira i a emprenedors amb una idea de negoci en estos sectors. Per això, l’horari de les classes és adaptat als comerços, de 14:30 a 16:30 de la vesprada. A més a més, l’Escola de Cuina de “El Respirall” oferirà a les 14:00 un càtering als assistents.Per a participar s’ha d’accedir a la web d’idea: www.idea-alzira.com.

Deixa un comentari