La 4ª etapa de La Volta Ciclista a Espanya passarà per Alzira a partir de les 13h demà

Compartix la notícia

Alzira es prepara per rebre La Volta Ciclista a Espanya. A la redona de les Fulles ja està instal·lada la pancarta que donarà la benvinguda als esportistes que participaran de la quarta etapa de la 74 edició d’esta competició. Alzira ha volgut homenatjar al Campió del Món de ciclisme 2018, Alejandro Valverde, per la seua vinculació a la nostra ciutat i al Club Ciclista Alzira.

El dimarts 27 d’agost, al voltant de les 12 del migdia, arribarà la caravana publicitària de la Volta per al repartiment de material de marxandatge. Serà al voltant d’entre les 13:15 i les 13:45h, aproximadament, quan s’espera l’arribada dels ciclistes al seu pas la rotonda les Fulles. Ja s’estan adequant i preparant els vials per on passarà La Volta que els recordem són: la rotonda de l’Hospital; les avingudes de la Mediterrània i del Voluntariat Popular; la rotonda de les Fulles i la C-43, creuant el pont del riu Xúquer.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha convidat a participar d’este esdeveniment esportiu i ha afegit que “es tracta d’un esdeveniment molt important per a Alzira i un moment únic per poder gaudir i vore als millors ciclistes del món que passen per la nostra ciutat. 

 

Compartix la notícia

Deixa un comentari