La 74 edició de la Volta Ciclista a Espanya comença el próxim 27 d’agost

Els amants del ciclisme tenen una cita ineludible el 27 d’agost. Tal i com ja els avançarem , la quarta etapa de la 74 edició de la Volta Ciclista a Espanya, amb eixida des de Cullera, passa per la nostra ciutat . La rotonda de les Fulles és el punt on està previst que es detinga, al voltant de les 12 del migdia, la caravana publicitària de la volta per al repartiment de material de marxandatge. Posteriorment, entre les 13.15 i les 13.45, aproximadament, és quan s’espera l’arribada dels corredors al seu pas per este punt de concentració de la nostra ciutat, les Fulles.

Des del Club Ciclista Alzira s’ha sol·licitat a la Regidoria d’Esports col·laboració per condicionar els trams per on discorrerà l’esdeveniment esportiu al pas per la nostra ciutat.

Fernando Pascual, regidor d’Esports, s’ha reunit amb Lluís Alcázar i Óscar Martínez, president i secretari, respectivament, del Club Ciclista Alzira, per tal d’enllestir-ho tot de cara al pas de la volta.  Pascual ha mostrat la seua disposició a col·laborar amb el Club Ciclista, i els ha informat que ja s’han netejat els vials per on està previst el pas de la volta: la rotonda de l’Hospital; les avingudes de la Mediterrània i del Voluntariat Popular; la rotonda de les Fulles i la C-43, creuant el pont del riu Xúquer.

 

Imatge Las Provincias 

Deixa un comentari