La 8a Mostra Nacional de Teatre Amateur d’Alzira tindrà tres representacions valencianes

Torna la Mostra Nacional de Teatre Amateur a Alzira amb tres obres que pretenen apropar el teatre al gran públic amb preus assequibles de només 2€ per al públic general i 1€ per als estudiants a la pàgina web notikumi.com o en la taquilla del Gran Teatre.

El grup valencià Pànic Escènic obrirà la Mostra aquest divendres a les 20:30h amb l’espectacle Totes Mortes, una comèdia d’Abril Zamora on conflueixen diferents personatges femenins del teatre universal. El dissabte serà el torn del grup de teatre amateur de Carcaixent Àgora amb l’espectacle de Pau Miró, Jugadors. Es tracta de quatre homes que intentaran recuperar la normalitat en un món on es senten desplaçats. La Mostra es tancarà el diumenge amb el grup de teatre alzireny Suc de Teatre que representarà  Serendipia a les 19:00h de la vesprada. Serendipia és un espectacle basat en les tècniques del clown, en la farsa i en la caricatura.

L’Associació cultural La Tarumba organitza esta Mostra amb l’objectiu de promocionar el teatre i que a Alzira es puguen veure els treballs dels grups més destacats del panorama amateur espanyol.

Categories Cultura

Deixa un comentari