La biblioteca municipal acollirà demà l’animació lectora del contacontes El Gran Jordiet

La biblioteca municipal d’Alzira acull este dijous, 29 d’octubre, l’animació lectora del contacontes El Gran Jordiet. Esta activitat s’engloba dins de la campanya actual de foment la lectura de la Fundació Bromera i va dirigida als xiquets i xiquetes de 8 a 12 anys, que tindran dos oportunitats per a veure al Gran Jordiet: una a les 17:30 i l’altra a les 18:30 hores.

A més, el pròxim dissabte, 31 d’octubre, amb la celebració de la vespra del dia de Tots Sants, els més menuts tindran al seu abast una altra activitat d’animació lectora a càrrec d’Elena Goig, que relatarà una sèrie de contes per a valents que vulguen celebrar Halloween a la Biblioteca. Serà el dissabte, també en dos passes: a les 11:30 i les 12:30 hores. Esta vegada, per a xiquets i xiquetes de 3 a 8 anys.

Les dos activitats tindran un aforament de 10 xiquets i xiquetes per sessió i comptaran amb totes les mesures de desinfecció i seguretat. Així ho ha corroborat la directora de la Biblioteca, Asún Perepérez, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-28-d-octubre-2020_md_58625913_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari