La Biblioteca Municipal d’Alzira amplia els seus serveis

La Biblioteca Municipal d’Alzira s’adapta a les noves circumstàncies i amplia els seus serveis. Amb motiu del nou marc normatiu que s’ha instaurat a la Comunitat Valenciana, la biblioteca reprén algunes de les seues activitats com l’obertura de la Sala Tercera per a l’estudiantat que afronta la recta final del curs 2020-2021. Una mesura que ja va sol·licitar el Partit Popular d’Alzira la setmana passada.

Segons ha explicat la directora de la Biblioteca Municipal d’Alzira, Asun Perepérez, a partir de hui s’enceta una nova etapa a l’espai públic amb una normativa que s’adapta a les mesures restrictives vigents. La primera planta torna a estar oberta a públic, tot i que sense seients. El motiu no és altre que la falta de ventilació i que es tracta de l’espai reservat per als xiquets i xiquetes, alguns dels quals es troben exempts de portar mascareta.

Pel que fa a l’estudiantat, este col·lectiu comptarà amb la tercera sala per a estudiar i de cara a la setmana vinent s’espera que es recupere l’horari ininterromput, sempre respectant les mesures de seguretat i d’aforament. Així ho ha explicat la responsable de la biblioteca, Asun Perepérez:

Per la seua banda, el Partit Popular d’Alzira demanava el divendres passat reobrir totes les sales de la biblioteca habilitades per a l’estudi. Segons explicava el regidor popular, Bernat Rios, la població estudiantil necessitava esta mesura per tal de fer front els exàmens i l’entrega de treballs.

Deixa un comentari