fbpx

La Biblioteca Municipal d’Alzira compta amb 15.000 usuaris més

Compartix la notícia

La Biblioteca Municipal d’Alzira incrementa en 15.000 el nombre de visitants en 2019. Un total de 800 alzirenys s’han associat enguany i fan ús dels seus serveis. A més, les actitivitats lectores han crescut i en època d’examens la sala d’estudi es troba completament plena, per la qual cosa ha hagut de disminuir les visites escolars i les activitats de persones alienes.

Com cada any, la Biblioteca ha lliurat a la Conselleria d’Educació i Cultura les estadístiques del 2019. Les dades reflectixen un increment genèric en totes les àrees com són els llibres, documents i donacions i els préstecs, visites i quantitat de socis. En concret, la biblioteca ha adquirit enguany 1000 llibres nous i ha fet 2.600 préstecs més. D’altra banda, la Biblioteca s’ha convertit en un lloc molt utilitzat pels estudiants que omplin tant la sala d’estudi com les altres sales destinades a altres usos.

La Biblioteca valora molt positivament este increment de visites i més encara quan venen de part de xiquets o bebés perquè són el futur de la nostra ciutat.

Compartix la notícia

Deixa un comentari