fbpx

La Biblioteca Municipal d’Alzira reduix el seu horari i només obri per a prèstecs i devolucionsÀudio 

Compartix la notícia

La directora de la Biblioteca, Asun Perepérez, ha afirmat que, de moment, no és necessari demanar cita prèvia perquè no s’estan produïnt aglomeracions. A més, ha afegit que el termini de devolucions de llibres s’ha allargat fins a un mes.

Segons ha confirmat la directora, l’horari s’ha retallat per a reduir la mobilitat a última hora, amb la qual cosa l’horari actual de la Biblioteca és el següent: de dilluns a divendres, obri de 9:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 19:30 hores i els dissabtes de 10:00 a 13:30 hores. Tot i això, Asun Perepérez ha assenyalat que, al carrer Colmenar, hi ha una bústia de devolució de llibres que el personal de la biblioteca revisa i on els llibres es poden dipositar en qualsevol moment. Les activitats previstes a la biblioteca sí s’han anulat i s’ha tancat la sala d’estudis.
Recorden que el Museu Municipal d’Alzira també ha tancat les seues portes fins nou avís, així com la Tourist Info, que continua dispensant atenció mitjançant la seua pàgina de Facebook, Alzira Turismo, el correu electrònic alzira@touristinfo.net o bé al telèfon 96 241 95 51. Escoltem la directora de la Biblioteca Municipal en El Dia per Davant:

      canvis-a-biblioteca-municipal-13-gener_md_63868852_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari