La campanya contra la fam de Manos Unidas continua tot i la pandèmia
L'organització ha posat a la venda tickets i dorsals solidaris, els beneficis dels quals els destinaran íntegrament a projectes de Manos Unidas

Enguany, l’organització ha adaptat els tradicionals “sopar de la fam” i carrera solidària a les circumstàncies sociosanitàries. Tot i que no podran celebrar-se com sempre, Manos Unidas anima a fer-ho des de casa i ha posat a la venda tickets i dorsals solidaris, els beneficis dels quals els destinaran íntegrament a projectes de l’organització.

La campanya de 2021, que du el lema “contagia solidaritat per a acabar amb la fam”, consta de dos iniciatives: el sopar de la fam a casa i la carrera solidària virtual. Pel que fa a la primera, ja que no es pot fer el tradicional sopar que consta d’un tros de pa amb oli i sal, una taronja i aigua, des de l’organització animen la ciutadania a fer un “sopar de la fam” a casa i enviar una foto a Manos Unidas per a que estes imatges puguen publicar-se a Facebook i crear un “sopar de la fam virtual”. En este sentit, Manos Unidas ha preparat uns tickets solidaris per a que les persones que vuiguen puguen fer la seua aportació, com tots els anys. Estos tickets poden adquirir-los en les parròquies, confraries i més punts de venda com l’Administració de Loterias nº3 d’Alzira.

Pel que fa a la carrera solidària, Manos Unidas oferix la possibilitat d’inscriure’s en una carrera virtual i comprar el dorsal per valor de 3 euros, en el cas de la carrera de 2 km, i de 6 euros per a la de 6 km. Així, l’associació anima també les famílies, parelles o comunitats a fer xicotetes carreres solidàries i enviar-los una foto amb els dorsals.

Els beneficis d’ambdues iniciatives es destinaran íntegrament a projectes com el que Manos Unidas desenvoluparà en la India en 2021. Segons han explicat des de l’entitat, este projecte perseguix la reducció de la malnutrició infantil en 45 aldees tribals i es beneficiaran quasi 2.000 xiquets i xiquetes de fins a 6 anys i unes 400 famílies. Escoltem Ana Comes, delegada comarcal de Manos Unidas, al respecte d’este projecte:

Ir a descargar

Deixa un comentari