fbpx

La campanya El comerç d’Alzira és vida pretén canviar el model de consum globalitzat

Compartix la notícia

Alzira presenta la campanya “El comerç d’Alzira és vida”, amb l’objectiu de canviar el model de consum, “arriba l’hora de canviar global per local”, esta és sens dubte la millor forma d’estimular les compres en el comerç local.
A través d’esta campanya es llança un missatge d’optimisme i es convida participar i cantar pel comerç d’Alzira. És el moment de ser un consumidor més solidari, més sostenible i més responsable que mai, perquè la ciutat torne a tindre vida, amb els establiments oberts. Entre tots els participants se sortejaran un total de 3.000 €, amb 10 Targetes d’Alzira, per import.
La campanya ha comptat amb el consens i la col·laboració activa del Consell Assessor de Comerç, òrgan consultiu en matèria de comerç en l’àmbit municipal, en el qual estan representades totes les àrees comercials de la ciutat.
Els participants han de fer un vídeo cantant la cançó “El comerç d’Alzira és vida”, com s’indica en el Web d’IDEA. Després han de pujar el vídeo al seu perfil de Facebook amb l’etiqueta #comerçalziraesvida i etiquetar a @Idea Alzira. El vídeo s’ha d’enviar també per Whatsapp al 667 910 853, amb el nom i cognoms. Cada vídeo serà una participació al sorteig. Tots es pujaran a la llista de reproducció “El Comerç d’Alzira és Vida” del Canal YouTube d’IDEA Alzira. Entre tots els vídeos, es realitzarà el sorteig de les 10 Targetes d’Alzira.
La participació és lliure i podran fer-ho tant consumidors i comerciants, com personal de l’Ajuntament d’Alzira. En este últim cas, l’import del premi es donarà a alguna de les associacions comercials que formen part del Consell Assessor de Comerç, per a la realització de campanyes de promoció del comerç local. Els guanyadors s’anunciaran a les xarxes socials d’IDEA.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-29-d-039-abril-2020_md_50543870_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari