La Casa de la Cultura d’Alzira acull ‘Apunts de viatge’, una exposició de Cesc Biosca
Es podrà visitar fins el 20 d'abril i s'han organitzat visites guiades

La Casa de la Cultura d’Alzira acull, des de hui, ‘Apunts de viatge’, una exposició ben teixida per l’artista d’Ontinyent, Cesc Biosca, que podrà ser visitada fins al 20 d’abril 2021. La mostra està composta per una trentena d’obres que presenten diversos llocs del món, temes mitològics com el d’Aracne, escultures i també alguns llocs i paisatges emblemàtics d’Alzira, que tot i que han estat pintats, fotografiats, filmats o cantats, encara no havien estat teixits a mà.

Cesc Biosca porta molts anys experimentant amb les possibilitats creatives que ofereixen materials com la llana, el cotó, els fils, o les teles amb els quals compon sorprenents obres pensades per a cada espai on exposa. Escoltem el que ha dit als micròfons d’’El Dia per Davant’:

Ir a descargar

Per la seua banda, el regidor de Cultura, ha confirmat, també als micròfons d’El Dia Per Davant, que, des de la seua Regidoria, s’han organitzat visites, guiades pel mateix autor, adreçades a descobrir als més menuts d’Alzira l’ancestral treball dels teixidors. A més ha insistit en la necessitat de comptar amb un artista com ell. Escoltem al regidor:

Ir a descargar

Deixa un comentari