La Casa de la Cultura d’Alzira ret homenatge a les Falles amb la figura d’una fallera de David Boluda
Serà pintada pel professorat de l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques i pel seu alumnat

La Casa de la Cultura d’Alzira ret homenatge a les Falles i a tots els professionals relacionats amb la festa en estes dates tan assenyalades. Des de les Regidories de Cultura i Educació, s’han impulsat dues iniciatives que busquen la participació dels més menuts i menudes de la ciutat, per a recordar la festa gran dels valencians i valencianes que, en estos moments, no es pot celebrar per l’emergència sanitària decretada a causa de la Covid-19.

Amb esta intenció s’ha adquirit la figura d’una fallera dissenyada per David Boluda, artista plàstic alzireny, que amb una alçària de dos metres, serà pintada pel professorat de l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques i pel seu alumnat. D’altra banda, els alumnes de 1r a 6é de les escoles de la ciutat participaran en el concurs de dibuix en el qual reproduiran esta figura emprant qualsevol tècnica.

El regidor de Cultura, Alfred Aranda, ha manifestat seu agraïment als centres educatius per participar en este concurs de dibuix, que fomenta la creativitat en els xiquets i les xiquetes i els apropa al món de la festa fallera. A més, ha animat a tota la ciutadania a acudir a la Casa de la Cultura, on el món faller es convertirà en protagonista amb l’exposició ‘Per amor a l’art’, la figura de la fallera i els dibuixos seleccionats dels xiquets i xiquetes de la ciutat, entre altres. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari