La cita prèvia per a entrar a la Murta no és obligatòria

Compartix la notícia

Així s’ha assegurat des de la regidoria de medi ambient de l’Ajuntament d’Alzira que recorda que només es pot reservar un 50% de l’aforament i que l’altre 50% queda reservat a l’entrada lliure fins que es completen les places. Tot i això, des del consistori es recomana realitzar la reserva prèvia per a assegurar-se l’entrada i evitar l’espera en cas que l’aforament estiguera complet.

Des de la regidoria de medi ambient s’explica que el control de l’aforament té l’objectiu principal d’evitar les aglomeracions al paratge. A més, segons medi ambient, este sistema va sobretot dirigit per a garantir l’entrada al paratge dels grups que venen des de fora d’Alzira i sobretot per als caps de setmana i els dies festius.

Així doncs, recordem que la reserva s’ha de fer 72 hores d’abans i per a grups de màxim 10 persones a través del correu electrònic electrònic mediambient@alzira.es o del telèfon 96 245 92 69. Escoltem el regidor de medi ambient Pep Carreres en l’entrevista mantinguda a El dia per davant.

      cita-previa-per-a-visitar-murta-i_md_56166083_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari