fbpx

La ciutadania d’Alzira mostra preocupació pel canvi climàtic en la bústia de participació

Compartix la notícia

Les àrees de Policia Local, Medi Ambient i Serveis Públics són, un any més, les més consultades per la ciutadania.  Enguany, com a novetat, la ciutadania ha mostrat preocupació pels efectes del canvi climàtic. A més, han augmentat les consultes referents a joventut.  A partir d’ara, els ciutadans podran fer les seues queixes directament a través de la portada de la pàgina web de l’Ajuntament.

La Regidoria de Participació Ciutadana ha publicat les dades estadístiques relatives a les consultes rebudes en la bústia de la ciutadania durant l’any 2019. Malgrat que no han canviat de manera notable respecte a 2018, la regidora, Gemma Alòs, considera positiu que “la ciutadania haja fet més consultes de medi ambient, no sols referents al temporal, sinó també al canvi climàtic”.

D’altra banda, han augmentat les consultes dirigides al departament de Joventut, la qual cosa indica que els joves, que normalment són més actius en les xarxes socials, estan començant a fer les seues propostes de manera més formal a través de la bústia oficial.

Compartix la notícia

Deixa un comentari