La colònia felina tindrà un espai als afores de la ciutat

Compartix la notícia

L’Ajuntament d’Alzira ha condicionat un espai als afores de la ciutat per a acollir a la colònia felina ubicada en la piscina municipal descoberta. Es tracta d’un refugi metàl·lic cobert en el qual s’ha instal·lat un sistema d’aigua corrent per a que els animals puguen beure. Des de la regidoria de serveis urbans s’ha sol·licitat una reunió a la protectora LACUA per a tractar este tema en referència a les protestes que la protectora va realitzar durant la passada setmana.

Amb la imminent obertura de la piscina descoberta, LACUA va denunciar la presència d’estos animals a la piscina i va assegurar que el regidor Fernando Pascual havia declarat que volia desfer-se d’ells. No obstant això, el regidor assegura que mai ha fet estes declaracions i que la seua voluntat sempre ha sigut protegir els animals.

De fet, este refugi serà la primera colònia municipal ubicada en un espai públic que s’ha netejat i desbrossat a propòsit per a este menester i que a més, es gestionarà mitjançant el pla de control de colònies felines de la ciutat que coordina la protectora LACUA.

Escolta l’informatiu sencer ací:

      informatiu-migdia-11-juny-2020_md_51960853_wp_1
Ir a descargar 

Compartix la notícia

Deixa un comentari