Conselleria augmenta en un milió d’euros el pressupost per a rehabilitar l’habitatge social de la plaça de la Ribera

El pla integral de remodelació dels habitatges de la plaça de la Ribera augmentarà el seu pressupost en un milió d’euros per a adoptar mesures d’eficiència energética. El pla presentat ara fa un any será licitat en breu, segons ha explicat hui a Alzira el vicepresident de la Generalitat i conseller d’habitatge Hector Illueca.
En la seua visita el conseller ha confirmat l’adjudicació d’estes obres que suposaran un pla de regeneració global als pisos socials de la plaça de La Ribera d’Alzira. El pla consistix en l’adequació dels vestíbuls i elements comuns, les façanes i cobertes i les instal·lacions de subministrament. A més, també es millorarà l’accessibilitat i l’enllumenat de la zona. Fins i tot suposa l’enderroc d’un dels blocs d’habitatges. Este pla que inicialment estaba pressupostat en un milió i mig d’euros, augmentarà fins als dos milions i mig, tal i com ho confirmava el conseller d’habitatge. Hector Illueca.

A la reunió mantinguda hui a Alzira, també s’ha presentat al conseller el projecte Europan que suposarà l’adeqació i urbanització del Torretxó Baix. Un projecte que es decidirá en un concurs d’arquitectura europeu que finalitzarà el pròxim 2 de desembre. Eixe dia es donarà a coneixer el projecte arquitectonic guanyador per a esta zona, que aconseguisca millorar les connexions. L’alcalde d’Alzira ha sol·licitat el compromís de la Conselleria per a impulsar l’habitatge en este nou espai, no sols per a habitatge social, sinò amb la innovació ecològica al sector de l’edificació.

Deixa un comentari