La Conselleria de Cultura munta dos exposicions d’artistes contemporanis valencians a Alzira

Precisament este matí, la secretària autonòmica de Cultura, Raquel Tamarit, ha sigut l’encarregada d’inaugurar estes dos mostres d’art contemporani que la Conselleria aporta a Alzira per a commmemorar la seua capitalitat cultural.
Els títols de les exposicions que la Conselleria ha dissenyat per a Alzira a través del *Consorci de Museus són ‘Altres Relats’ i Posicions de Resistència’, ambdós formades per una selecció d’obres de la Col•lecció d’Art Contemporani de la Generalitat.
Es podran visitar entre el 28 d’abril i el 12 de juny, la primera a la Casa de la Cultura i la segona en el *Museu Municipal d’Alzira (*MUMA).
Esta mostra acosta propostes d’artistes contemporanis mitjançant diferents recursos visuals i són fonamentals per a conèixer l’art contemporani actual. A la mostra de la Casa de la Cultura, onze artistes han plasmat la seua creativitat a través de la fotografia, el dibuix, l’aquarel•la, la pintura, la instal•lació, el vídeo o el so. Al Museu, es compta amb els treballs de nou artistes que conviuen en plantejaments tècnics molt diversos d’interés comú.
La secretària autonòmica de cultura, Raquel Tamarit, ha destacat que Alzira compta amb una programació cultural potentíssima a la qual s’unix la Conselleria programant diverses propostes.
D’altra banda, el regidor de Cultura, Alfred Aranda ha explicat que s’acullen amb els braços oberts estes exposicions a les sales de la Casa de la Cultura i el Muma. Exposicions que ens acosten les propostes d’artistes contemporanis mitjançant diferents recursos visuals

Deixa un comentari