La Conselleria de Sanitat rectifica i modifica algunes de les mesures restrictives vinculades als gimnasos
Ara, els gimnasos podran obrir fins a les 22.00 hores

La Conselleria de Sanitat rectifica i modifica algunes de les mesures restrictives vinculades a l’activitat que es realitza als gimnasos que, ara, podran obrir fins a les 22.00 hores. En un primer moment, el departament de Salut va establir que estos espais esportius només podrien obrir fins a les 20.00 hores i que els vestuaris havien de ser individuals per a poder utilitzar-los.

Ara amb esta modificació, s’amplia l’horari fins al toc de queda, els vestuaris i dutxes es poden utilitzar, respectant sempre les mesures generals de prevenció i higiene indicades per les autoritats sanitàries, i d’altra banda, s’eximix de l’ús de mascareta només als i les esportistes participants en competicions oficials federatives autonòmiques o nacionals.

Recorden que hui també, i fins al 12 d’abril es reprén l’activitat a l’interior dels locals hostalers amb un aforament del 30% i un màxim de quatre persones per taula, es recuperen les activitats d’oci educatiu fins a 10 persones i les cerimònies veuen ampliat el seu marge d’actuació. Tot i això, es manté el tancament perimetral, el toc de queda de 22.00 a 06.00 hores i es demana a la ciutadania que actue amb cautela. Escoltem al president de la Generalitat, Ximo Puig:

Ir a descargar

Deixa un comentari