La Conselleria de Transició Ecològica licita la reforma de la planta d’envasos lleugers d’Alzira per 4,7 milions d’euros

La Conselleria de Transició Ecològica trau a licitació per 4,7 milions d’euros la reforma per a l’automatització de la planta d’envasos lleugers d’Alzira. Les instal•lacions augmentaran en esta obra un 150 per cent el volum d’envasos lleugers processats.
D’acord amb la planificació en matèria d’infraestructures, la reforma i automatització de la planta d’Alzira hauria d’estar finalitzada en 2024. Per este motiu les ofertes de les empreses interessades en realitzar l’obra s’han de fer abans del 8 d’agost a les 23.59 de la nit. Amb esta reforma, la planta d’Alzira passarà de gestionar 3 tones a 8 d’envasos lleugers per hora. Este augment de capacitat és crucial per donar resposta a les necessitats del procés conjunt de les plantes de classificació d’envasos de la Comunitat.
Esta infraestructura es du a terme perquè és necessària. En 2022 la Comunitat Valenciana tractarà 80.000 tones d’envasos lleugers en les cinc plantes de tractament que te. Una quantitat d’envasos lleugers que ha augmentat en els últims anys perquè hi ha una major conscienciació de la gent, que fa que separe els residus en origen i es porten més residus per a reciclar a les plantes de residus.

Deixa un comentari