fbpx

La Conselleria de Vivenda durà a terme un pla de regeneració global als pisos socials de la plaça de La Ribera d’Alzira

Compartix la notícia

El pla consisteix en l’adequació dels vestíbuls i elements comuns, les façanes i cobertes i les instal·lacions de subministrament. A més, també es millorarà l’accessibilitat i l’enllumenat de la zona. La Conselleria ha adquirit huit vivendes que seran destinades al lloguer social i designades en coordinació amb la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Alzira.

Així s’ha acordat en una reunió del director general de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl, Alberto Aznar, i la subdirectora d’Intervenció Social de la Unitat, Helena Ferrando, amb l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez. Els tres càrrecs s’han reunit a la nostra ciutat per tal d’avaluar l’estat del grup de vivenda pública plaça de Ribera. En la reunió també s’han tractat les ocupacions irregulars que afectes a diverses vivendes públiques de la nostra ciutat.

Des de juliol de 2015 la Generalitat ha invertit 435 mil euros en actuacions de millora i reparacions al parc públic. En l’actualitat es treballa en l’adjudicació de huit vivendes i se’n ha oferit una altra a la Direcció General de la Dona. També s’executa la reparació d’una de les vivendes i altres 8 es troben en valoració per a la seua rehabilitació. Escoltem l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-23-novembre-2020_md_60797014_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari