La Conselleria d’Economia Sostenible rellança, amb caràcter urgent, la convocatòria d’ajudes al comerç

La Conselleria d’Economia Sostenible rellança, amb caràcter urgent, la convocatòria d’ajudes a pimes comercials i artesanes, ajuntaments i entitats locals intermèdies dirigides a refoçar la competitivitat del comerç i l’artesania. Segons ha destacat l’alcalde d’Alzira, Diego López, aquesta línia serviria per ajudar a pimes i autònoms amb el lloguer dels locals, l’equipament, projectes de nova creació, així com per a l’adquisició de vehicles per al comerç, entre d’altres.

Després de la reunió que ha mantigut amb la directora general de comerç, artesania i consum, Rosa Ana Seguí, l’alcalde de la localitat ha reiterat que, a través de l’Agència de Comerç, la nostra ciutat podria rebre ajudes per a realitzar esdeveniments com “la setmana de l’economia” o jornades formatives. A més, en matèria de consum, es donarian ajudes per a personal i instal·lacions i es podria fer front a les conseqüencies negatives que ha suposat la pandèmia. Al seu parer, és molt interessant que la Generalitat llance estes ajudes, el termini de les quals finalitza l’1 de febrer, que se sumen a les de l’Ajuntament per a donar suport al comerç.

Seguint en esta línia, aquesta vesprada es reunirà el Consell de Comerç d’Alzira per tal de valorar el ressultats de les campanyes de 2020 i fer propostes per a 2021, així com per a aclarir dubtes sobre les mesures restrictives que s’han decretat a causa de la pandèmia. Membres de l’equip de govern, de l’oposició, juntament amb tècnics d’IDEA i representants de les principals àrees comercials, acompanayaràn a l’alcalde en aquesta reunió. Escoltem Diego Gómez en l’informatiu:

Ir a descargar

Deixa un comentari