fbpx

La Conselleria d’Educació ultima els tràmits per a la nova construcció de l’IES Rei en Jaume

Compartix la notícia

La Conselleria d’Educació delega la competència a l’Ajuntament d’Alzira per a la realització de la nova construcció de l’IES Rei En Jaume en el mateix solar. Així doncs, amb una inversió de la Conselleria de 10 milions d’euros el consistori durà a terme l’ampliació de la parcel·la de l’Institut fins els 20.000 metres quadrats que podrà abastar 1220 alumnes. L’actuació es durà a terme en els pròxims quatre anys des del 2021, quan es farà l’adjudicació de l’obra i fins el 2024.

Recordem que per a aconseguir esta reforma, la Conselleria i l’Ajuntament d’Alzira van firmar un acord pel qual el Servei d’Ocupació Labora es va comprometre a cedir a l’Institut 7.500 metres quadrats amb la finalitat d’abastir 370 alumnes més dels 750 que caben a hores d’ara al centre educatiu. A canvi de la cessió de l’espai, Labora disposarà d’una aula annexa al centre educatiu per dur a terme les seues activitats educatives.

Segons ha explicat l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, els i les alumnes del Rei En Jaume podran romandre en les aules on estan actualment fins que finalitza la construcció del nou aulari al solar annex. L’escoltem en l’informatiu:

      informatiu-migdia-25-novembre-2020_md_60936515_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari