La Cua demana ajuda als veïns d’Alzira

La Protectora d’Animals la Cua demana ajuda als veïns d’Alzira perquè col·laboren tant com siga possible amb ells i contribuisquen a que l’associació puga seguir amb la seua tasca de rescat i cura dels animals abandonats. Medicines, menjar, dotacions econòmiques o adopcions, tota ajuda és poca per a esta protectora que pateix les conseqüències d’un estiu especialment complicat.

Els mesos d’estiu acostumen a ser dates difícils per l’augment d’abandonament d’animals i per tant de la feina de La Cua. Per això des de la protectora s’han vist abocats a una situació econòmica complicada com a conseqüència dels gran nombre de casos que han hagut d’atendre d’animals amb ferides o malalties que s’havien de tractar.

Les aportacions econòmiques, de menjar, medicines o materials poden fer-se en els centres que col·laboren amb ells a la nostra ciutat que són la Cínica Natura al carrer Colon o Divinos Peludos a l’Avinguda Luís Suñer. Les aportacions econòmiques també poden fer-ho a través de la web www.lacua.org on trobaran tota la informació. Per als que preferisquen fer aportacions mensuals poden fer-ho a través de la web Teaming on la Cua ja acumula més de 350 col·laboradors.

A més d’estes aportacions, les adopcions i sobretot les cases d’acollida, s’han convertit en una necessitat imperiosa per a la protectora en estos mesos d’estiu.

Deixa un comentari