fbpx

La cultura torna a Alzira este dijous de manera progressiva i segura

Compartix la notícia

L’oferta cultural torna a Alzira este dijous amb l’exposició “Els límits de la mirada” del pintor Vicent Marco. La Casa de la Cultura obrirà de nou les portes però, això sí, es limitarà l’aforament a grups de cinc persones, que hauran de portar, sense excepció, una mascareta. La Regidoria de Cultura treballa ja en la recerca d’espais alternatius de grans dimensions per a poder oferir a la ciutadania, com més prompte millor, les primeres ofertes d’oci en la nova normalitat.
En este sentit, la Casa de la Cultura s’adaptarà a poc a poc a les noves circumstàncies, de manera que en el pròxim mes de juny es farà també una exposició que rebrà el nom d’ART A CASA, formada pels concursos, treballs i fotografies que s’han dut a terme durant el confinament. Pel que fa al Gran Teatre, haurà d’esperar per a poder tornar a obrir el teló. No obstant això, a partir d’este dijous sí que obrirà la taquilla per a fer devolucions dels diners de les entrades, com ha assegurat el regidor de Cultura, Alfred Aranda.
Així doncs, des de la Regidoria de Cultura es treballa ja per a oferir, en el pròxim mes de juny, el que podria ser una inauguració de la nova temporada d’espectacles. La festa es faria en relació amb el lliurament de premis de dibuix del Nanofest i hi hauria també un espectacle musical. Tot sempre adaptat a les noves normes de seguretat.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-19-maig-2020_md_51185734_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari