La desena assemblea de Xúquer Viu organitza les activitats del XX aniversari

L’associació cívica Xúquer Viu celebrarà el seu XX aniversari al 2023. Esta fita va centrar la X assemblea de la plataforma, que va tindre lloc a finals de novembre després de tres anys sense poder celebrar-se a causa de la pandèmia. L’assemblea va reunir unes 30 persones per repassar l’activitat de l’associació, elegir la nova coordinadora i organitzar el XX aniversari.

De cara al XX aniversari, Xúquer Viu ha preparat diferents activitats. Entre elles, una exposició recopilatòria dels tres concursos de fotografia de Xúquer Viu, xerrades en pobles i instituts, jornades de debat i la celebració de ‘Músiques pel Xúquer’ en col·laboració amb cantants i músics de la Ribera. També excursions per a conéixer els nostres paisatges i una campanya per promoure l’afiliació, amb una quota reduïda per a joves.

L’activitat de Xúquer Viu este últim any ha estat centrada en l’elaboració del Nou Pla Hidrològic. Recordem que Xúquer Viu va va votar en contra el passat 29 de novembre, durant l’aprovació en el Consell Nacional de l’Aigua, per considerar que el deteriorament de les masses d’aigua és superior als avanços aconseguits. Els representants ecologistes al Consell presentaren el seu vot particular i una reclamació formal en relació als cabals ambientals del Xúquer.

Deixa un comentari