“La Dipu et beca” un any més a Alzira

Compartix la notícia

L’Ajuntament d’Alzira s’adhereix, un any més, al programa “La Dipu et beca” amb la finalitat que els estudiants majors de 18 anys, tant universitaris com de Formació Professional, puguen realitzar pràctiques formatives en els diferents departaments municipals.

Els interessats poden sol•licitar esta beca a la Clau el 12 de juny de 9 a 18, el 13 i 14 de juny de 9 a 14 i el 17 i 18 de juny de 9 a 13.

La duració màxima de les beques serà de 2 mesos que hauran de ser necessàriament juliol i agost. La dedicació dels destinataris de les beques serà, com a mínim, de 20 hores setmanals, que hauran de ser realitzades seguint les instruccions del tutor.

Les especialitats formatives que podran ser beneficiàries d’este programa són entre altres els graus d’Arquitectura, Dret, Enginyeria Informática, Traducció i Interpretació o Turisme o la formació professional en Gestió Administrativa, Animació Sociocultural o Desenvolupament d’Aplicacions Web.
La dotació mensual bruta és de 500€, per beca i mes concedit que s’abonaran en períodes vençuts, a càrrec de la Diputació de València en un 80%; i un 20% de l’Ajuntament.

Compartix la notícia

Categories Treball

Deixa un comentari