La Diputació de València construirà una glorieta en la carretera d’Alzira a Corbera
L'actuació compta amb un pressupost de 2.1 milions euros i un termini d'execució de sis mesos

La Diputació de València construirà una glorieta en la carretera d’Alzira a Corbera per a reduir la perillositat d’esta via en el tram on es troba l’encreuament del Forn de Carrascosa. Segons ha explicat l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, l’actuació compta amb un pressupost de 2.1 milions euros i un termini d’execució de sis mesos, que està previst que se licite abans de l’estiu, quan finalitze el procés d’expropiació d’una superfície d’uns 12.000 metres quadrats.

A més, este projecte de l’àrea provincial de Carreteres, que dirigix Rafa García, contempla una segona glorieta en l’encreuament de la CV-506 amb el Camí Baix de Corbera, de manera que ambdues redones, permetran millorar la seguretat en estes carreteres que connecten diversos municipis de La Ribera i que acumulen un trànsit diari de prop d’11.000 vehicles.

D’altra banda, Diego Gómez, ha valorat positivament esta actuació que, des de l’actual equip de Govern, porten molts anys reivindicant. En este sentit, ha recalcat que ha estat un projecte amb una tramitació molt important en el que tant la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, com la Diputació i altres entitats han treballat de valent. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari