La Diputació de Valencia invertirà a Alzira 1,1 milions d’euros

La Diputació de Valencia invertirà a Alzira 1,1 milions d’euros entre el 2022 i 2023. A més La Ribera Alta té assignats 20 milions d’euros. Estes xifres s’han anunciat en el marc del Pla d’Inversions 2022-2023, que té com a finalitat l’aposta per l’autonomia municipal i la liquidessa per als ajuntaments per millorar infraestructures i serveis.
Este pla de la Diputació ha mobilitzat 140 milions d’euros, dels quals 20.007.153 euros corresponen als municipis de La Ribera Alta. En concret Alzira rebrà 1.182.166 euros. També la Mancomunitat de La Ribera Alta rebrà 319.504 euros. Enguany la principal novetat és la possibilitat que els propis tècnics municipals podran visar els projectes que es vagen a dur a terme, no hauran de ser tècnics de la Diputació els que ho facen. Esta mesura te la finalitat d’agilitzar la tramitació i posterior execució de les obres.
La quantitat destinada a cada municipi s’ha determinat sumant una part fixa i una variable en funció del territori que ocupa el municipi i la població que té. El que es busca, d’esta manera, és millorar els serveis de la major quantitat de població possible.

Deixa un comentari