La Diputació finançarà 412 projectes a La Ribera amb una inversió de 27,3 milions d’euros

Els 47 municipis i les 3 entitats locals menors de la Ribera poden començar ja amb els projectes de millora d’infraestructures i serveis inclosos en el Pla d’Inversions 2020-2021 de la Diputació de València.

Del total d’obres finançades per la Diputació, 299 pertanyen als municipis de La Ribera Alta, on s’han destinat quasi 19,5 milions d’euros, i 113 projectes s’han aprovat per a La Ribera Baixa amb una inversió de 7,8 milions d’euros.
Un dels aspectes més rellevants d’estes actuacions és la sostenibilitat. Ací, a La Ribera Alta, es duran a terme 40 actuacions de millora de l’eficiència energètica en enllumenat i instal·lacions públiques, 25 obres de sanejament i xarxes d’aigua potable i 21 projectes per a millorar l’accés en edificis i espais públics. A més, es crearan o condicionaran 24 zones verdes. A Alzira, concretament, s’han destinat 330.000 euros per a fer millores al Gran Teatre.

Cal destacar que, del total de municipis, un 54% han certificat la seua aposta per la mobilitat sostenible i uns 200 ajuntaments tindran pla d’igualtat en 2021. El 90% de les obres les gestionaran directament els consistoris i, de la resta, a petició d’estos, s’encarregarà la Diputació.
Este pla d’inversions 2020-2021 és un pla de valors, així ho ha explicat el vicepresident i responsable de Cooperació Municipal i Coordinació Institucional, Carlos Fernández Bielsa. L’escoltem en l’informatiu:

Ir a descargar

Deixa un comentari