fbpx

La directora de l’Hospital ha dimitit

Compartix la notícia

La directora mèdica de l’Hospital de la Ribera d’Alzira, Lidia del Pino, ha dimitit després de setmanes de denuncia pel col·lapse del servei d’Urgències. La directora ha presentat la seua dimissió després de deu setmanes de protestes del personal d’urgències a les portes de l’Hospital per la falta de personal, entre altres reivindicacions.

A més, el Sindicat CSIF demana que es faça ús d’una planta inutilitzada de l’Hospital de la Ribera per a pal·liar el col·lapse al servei d’Urgències. CSIF assegura que en l’última setmana s’han produït acumulacions de fins a 26 i 27 persones pendents de ser ingressades. El Sindicat denuncia també la circulació dels metges del torn de nit per totes les plantes de l’Hospital en lloc de tindre un lloc fix.

A esta protesta se sumen les reivindicacions dels metges d’urgències del departament, que després de 10 setmanes de concentracions, continuen demandant a la gerència la falta de personal. En este sentit, el Sindicat demana responsabilitat als dirigents del departament i reclama a la Conselleria de Sanitat que intervinga amb mesures per solucionar este col·lapse. Així ho ha explicat el delegat de CSIF en l’Hospital, Enrique Martínez, en l’informatiu.

      informatiu-migdia-2-d-octubre-2020_md_57374130_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari