fbpx

La falla Josep Pau d’Alzira inaugura hui una exposició pictòrica amb motiu del seu 50 aniversari

Compartix la notícia

La falla Josep Pau d’Alzira inaugura hui una exposició pictòrica amb motiu del seu 50 aniversari. A la mostra es podrà veure el treball de l’artista Rafael Martínez Primo titulat Rostres i Traços. A més, també hi haurà una exposició retrospectiva al voltant dels 50 anys de la falla amb el títol, “50 anys de falla, mig segle de somnis”.

La exposició de Rafael Primo convida a reflexionar sobre la societat globalitzada en què vivim ficant el focus en els col·lectius minoritaris i especialment en el gènere femení.  Esta exposició anirà complementada amb una mostra fotogràfica dels últims 50 anys de la falla i una pinzellada d’indumentària.  L’exposició s’inaugura hui a les 20:30  a la sala 3 de la Casa de la Cultura d’Alzira. A més, en finalitzar la inauguració, es servirà un refrigeri al Claustre de la Casa de la Cultura.

La falla ja ha realitzat una sèrie d’activitats commemoratives durant els últims mesos que arribaran al seu cim el pròxim 14 de desembre amb la gala 50 aniversari que es celebrarà al gran teatre amb la participació de les falleres majors i presidents de l’últim segle.

Compartix la notícia

Deixa un comentari