La Falla Plaça la Malva ha presentat una nova guia sobre el Museo Faller

Compartix la notícia

La Falla Plaça la Malva d’Alzira ha presentat una nova guia sobre el Museu Faller, a càrrec de Josep Antoni i Alba Fluixà. Els autors presentaren esta guia durant l’entrega de premis del Concurs de Poesia Infantil i Juvenil 2020, que es va dur a terme ahir. El jurat va destacar l’alt nivell de les obres de tercer i quart de Primària i l’alta participació de l’alumnat de Secundària.

La Setmana Cultural de la Falla Plaça la Malva va oferir ahir la presentació d’una guia didàctica per catorze any consecutiu. Amb el títol de “Museu dels destrellats”, la guia proposa una manera entretinguda i didàctica de visitar este mostrari de la festa fallera. A més, està dissenyada com un museu format per sales, cadascuna de les quals està dedicada a un aspecte de la societat valenciana.

D’altra banda, també es va dur a terme el lliurament dels premis del dotzè Concurs Premi Malva Alzira de la Poesia Infantil i Juvenil 2020. Els primers premis van ser per a Alba Palmar Oliver, del CEIP Alborxí, amb el poema Els museus d’Alzira; Júlia Ferrando Estrelles, del Col·legi Sants Patrons, amb el poema Un museu d’emocions; i Andrea Carrió Llorens, de Xúquer Centre Educatiu, amb Estimada iaia.

Compartix la notícia

Deixa un comentari