La Federació d’Associacions de Veïns d’Alzira reclama una partida en els pressupostos de la Generalitat per fer l’obra d’ampliació del Barranc de la Casella

La Federació d’Associacions de Veïns d’Alzira demana solució a les administracions per al problema de les inundacions. Consideren que esperar als pressupostos generals de l’estat del 2023 per fer l’obra al pont de Xàtiva no és necessari i la Generalitat podria dedicar part dels pressupostos de l’any 2023 a realitzar esta obra.
La federació recorda que s’ha demanat una partida als pressupostos generals de l’estat del 2023 per a l’ampliació del barranc de La Casella des de la tancà de Sant Antoni fins al riu Xúquer. La partida pressupostària haurà de ser de 26 milions d’euros, per a canviar l’actual pont de Xàtiva per un que permetera el pas dels 480 metres per segon d’aigua que solen baixar per la pluja. Com no se sap si l’Estat ho assumirà des de la Federació d’Associació de Veïns insten a que es demane també una partida en els pressupostos de la Generalitat.
Per este motiu, des de la Federació d’Associacions de Veïns, pensen que a major nivell de representació política, major és la responsabilitat per resoldre el problema. Per això demanen que els representants polítics es reunisquen i assolisquen consensos per defensar conjuntament la partida finalista per tal d’acabar amb les inundacions a Alzira. Una actuació que, a més, consideren que s’hauria de consensuar amb la ciutadania que hauria de poder decidir entre els projectes.

Deixa un comentari