La Federació de Veïns d’Alzira sol·licita una reunió als grups municipals sobre el barranc de La Casella

Estem a dies de que es complisca un any de que la corporació alzirenya demanara al president del govern d’Espanya que es destinara una partida als Pressupostos Generals de l’Estat del 2022 per ampliar i adequar el barranc de La Casella l’Estret. Tot i que alguns partits votaren a favor de l’esmena que el senador de Compromís presentà al Senat, no es va aconseguir.
A hores d’ara no s’ha entregat l’Estudi per a la reducció del risc d’inundabilitat a La Ribera a la Confederació Hidrogràfica però sí que se sap el cost de les obres per minimitzar el risc d’inundacions: 26 milions d’euros.
La Federació de Veïns d’Alzira ha sol•licitat una reunió als grups municipals per demanar-los unitat i unanimitat dels seus representants al Congrés i al Senat defensen la inclusió d’una partida finalista. Ara s’està definint el pressupost de l’estat de 2023 i el 15 d’octubre s’ha de presentar a la Unió Europea. És per això que el president de la Federació d’Associacions de Veïns d’Alzira, Voro Pérez, demana als polítics que no arribem tard en fer arribar al Congrés la petició.
Senadors i congressistes han visitat la zona i han considerat raonable i justjusta l’execució de l’ampliació. Pérez demana que s’encomane un Estudi de solucions alternatives a l’actual enllaç de la CV-50 amb la CV-41.

Deixa un comentari