La festa de Moros i Cristians d’Alzira es celebrarà l’últim cap de setmana d’octubre

La Federació de Moros i Cristians de la Vila d’Alzira celebrarà les seues festes quasi al complet l’últim cap de setmana d’octubre. La celebració d’enguany arriba amb variacions, provocades encara per les exigències sanitàries, però també per factors externs com els problemes a la Societat Musical d’Alzira

Enguany, es perd un acte com és l’entrà falsa, la qual es compensa amb la innauguració del mercat medieval divendres 29, el qual estarà disposat a la plaça del Regne. Dissabte 30 de matí hi haurà un passacarrer per la Vila i l’actuació d’un mag a la plaça del Regne. Per la vesprada tindrà lloc l’Entrà de les filaes i comparses alzirenyes amb un ballet i els tambors de batalla, però sense capitania. L’Entrà, a més, no anirà seguida enguany de la popular ambaixada. José Gabriel Piera, president de la Federació de Comparses i Filaes de Moros i Cristians d’Alzira.

El tercer dia fester començarà a les 11’30 amb l’ofrena d’aliments a Santa Caterina i conclourà amb el dinar de germanor. Així mateix, s’ha presentat el cartell anunciador de les festes del 20 aniversari realitzat pel dissenyador de Betxí, Alfonso Giménez.

Deixa un comentari