La FFAAVV lamenta que la petició de demanar al govern que incloga l’ampliació del barranc de la Casella als pressupostos no es tracta en l’últim plenari

La Federació d’Associacions de Veïns d’Alzira insta al govern alzireny perquè demane a Conselleria que incloga una partida de 6 milions per l’obra del pont de Xàtiva als pressupostos de 2023.
El passat 25 de maig es va aprovar una moció a l’Ajuntament per demanar al govern central que incloguera una partida als pressupostos del 2023. És la Generalitat Valenciana qui ha de realitzar l’obra perquè té les competències sobre el pont. Per això volen, a més, que es comunique l’acord al que es va arribar al plenari alzireny a la Conselleria d’Obres Públiques bé siga per a demanar diners per a l’obra al Govern Central o per a posar als pressupostos de la Generalitat la construcció del pont de Xàtiva.
Lamenten també que l’Ajuntament no haja tractat esta demanda en l’últim plenari del 27 de juliol com va demanar la Federació. Pensen que si s’havera fet ja s’estaria movent la iniciativa per als pressupostos.

Deixa un comentari