La Fira Comercial d’Alzira coincidirà amb la Shopping Night i augmenta el nombre d’expositors

Compartix la notícia

Alzira acull de nou la fira del comerç, la tapa i l’automòbil. Enguany, en l’onzena edició, participen un total de 71 expositors, quinze més que l’any passat i que se situaran al voltant de l’avinguda Sants Patrons i la Plaça del Regne. A més, la fira es fusiona per primera vegada amb la Shopping night que se celebrarà este mateix divendres amb ofertes i horari especial.

En aquest sentit, es farà un sorteig d’una targeta regal de 500€ amb les persones que compren als comerços adherits a l’Associació Empresarial d’Alzira. El president de l’Associació Raül Tudela, explica que li agradaria que tots els comerços d’Alzira pogueren participar en pròximes edicions i per a això, demana suport institucional. 

No obstant, l’Ajuntament d’Alzira no ha pogut limitar la participació únicament als comerços de la ciutat perquè, al tractar-se d’una concurrència pública, la llei no ho permet. Així i tot, l’Alcalde assegura que s’intentarà fer tots els possibles a les pròximes edicions.

Una de les novetats que s’ha anunciat és que encara que enguany l’automoció continue formant part de la fira del comerç, s’està estudiant traslladar-la a altres dates perquè ja està consolidada i no necessita suport del comerç per a funcionar.

El pressupost que l’Ajuntament ha destinat este any a la fira és d’un total de 30.000€, 7.000€ dels quals provenen d’una subvenció de la Generalitat Valenciana.

Compartix la notícia

Deixa un comentari