fbpx

La Fira Comercial, de la Tapa i de l’Automòbil estarà oberta la ciutadania tot el cap de setmana

Compartix la notícia

Alzira acull un any més la fira de comercial, de la tapa i de l’automòbil que s’inaugura hui i estarà oberta la ciutadania tot el cap de setmana. La fira comptarà amb 47 comerços, 13 taperies i 11 concessionaris d’automoció. A més, esta mateixa nit estaran oberts tots els comerços fins a les 12 amb la celebració de la shopping night que enguany, s’adhereix a la fira.

Les carpes estaran ubicades a l’Avinguda Sants Patrons i a la Plaça del Regne. La directora de IDEA, Carmen Herrero explica que el canvi d’ubicació s’ha fet amb la idea que els assistents puguen recórrer els diferents espais de manera més còmoda.

A més dels expositors, hi ha organitzades diverses activitats que giren en torn a la fira. Un any més, hi haurà l’exposició de vehicles clàssics a la plaça del regne. També es sortejaran dues entrades per a assitir al Gran Premi de la C. Valenciana Ricardo Tormo. A més, tots els dies hi haurà animació infantil i activitats dirigides als més menuts.

Una novetat important d’enguany és que s’ha decidit potenciar la fira amb l’apertura dels comerços del centre d’Alzira fins les dotze de la nit. L’alcalde d’Alzira Diego Gómez explica que d’esta manera, es pot aconseguir atraure més visitants.

Compartix la notícia

Deixa un comentari