fbpx

La Fúmiga actua divendres a AlziraÀudio 

Compartix la notícia

La Fúmiga ha estrenat el tercer videoclip de la trilogia “Pròxima Parada”. Es tracta de “L’aposta”, una cançó que el conjunt ha tret en col·laboració amb el grup Maluks i que aspira convertir-se en el tema valencià de l’estiu.

La banda va estrenar ja el primer capítol de la trilogia al mes de juny i estrenarà el tercer capítol en setembre. Mentrestant, el grup alzireny presenta la gira d’estiu “Tournem a començar” que donarà el tret d’eixida el pròxim divendres a la sala Rex Natura d’Alzira.

“L’aposta” és la culminació de la història d’amor que comença al primer senzill de l’EP. El nom fa referència al moment en què es troba la relació en el qual o decidixen que continue o que s’acabe. Precisament el nom és un joc de paraules entre la posta de sol i el verb apostar. El videoclip s’ha rodat a la Marina i conta la història d’una manera metafòrica a través de la dansa.

La Fúmiga va actuar per primera vegada este estiu al festival Feslloc, una experiència especial per les condicions en les quals s’havia de realitzar el concert, amb tota la gent asseguda. No obstant això, des del grup afirmen que va ser un dels concerts en què més energia hi havia dalt de l’escenari. I així serà, afirmen els músics en la resta dels concerts de la gira que comença este divendres a la sala Rex Natura d’Alzira i acabarà el 31 de juliol a Xàtiva a la sala Tremenda Club. Escoltem uns dels cantants José Beteta, que ha sigut entrevistat a El dia per davant.

      l-aposta-la-fumiga-canco-l-estiu_md_53943698_wp_1
Ir a descargar 

Compartix la notícia

Deixa un comentari