La Fúmiga, grup estela del concert del 9 d’octubre

No acabem amb uns concerts que comencen amb altres. A partir de demà es posen a la venda les entrades per al concert del vuit d’octubre. Una cita ineludible a la ciutat d’Alzira de la música en valencià, que enguany tindrà com a plat fort l’actuació de La Fúmiga.
La Fúmiga repetirà enguany al concert commemoratiu del nou d’octubre i en esta ocasió estarán acompanyats per diversos grups valencians. Als alzirenys, els acompanyaran els pegolins Smoking Souls, una de les bandes amb éxits més reeixits des que al 2017 aconseguira ser la banda valenciana en fer més concerts. També estarà a l’escenari la frescura de Malucs, tres valencianes i una manxega residents a Benimaclet . La formació arriba a Alzira després d’assolir el premi al millor disc de mestisatge als Premis Ovidi a la música en valencià pel seu disc Som i vibrem.
El cartell del pròxim dia 8 d’octubre es tanca amb Ones, una formació indie que com, ells mateixa es definixen, són una família de sis persones, provinents de diverses comarques valencianes, entre ells el bateria d’Alzira Frost Moore, a qui ja hem escoltat a Alzira en diversos esdeveniments, com per exemple la crida fallera.. Ones aterra a Alzira amb el seu primer disc, i amb moltes ganes de sorprendre amb aires indies on la batèria i el violí conviuen.
El concert serà el pròxim 8 d’octubre a les nou i mitja al recinte firal i des de demà es podran comprar entrades tant a la web notikumi.com com al Gran teatre.

Deixa un comentari