fbpx

La Fundació CEPAIM forma 25 persones per a combatre la xenofòbia i el racisme

Compartix la notícia

La segona edició del curs s’ha dut a terme de manera telemàtica, amb la qual cosa han pogut participar tant persones d’Alzira com d’altres ciutats. L’objectiu del curs és desmentir els rumors racistes que circulen per la societat i combatre els delictes d’odi a través de la formació amb diversos experts i expertes de diferents àmbits i organitzacions.

Des de Cepaim expliquen que, en múltiples ocasions, els prejudicis cap als immigrants, a força de repetir-se moltes vegades, acaben assumint-se com una veritat quan en realitat no ho són. Des de la Fundació es treballa des de fa anys per a combatre esta sèrie de rumors discriminatoris amb una lògica inclusiva en la qual el concepte de ciutadania travesse la dicotomia entre autòctons i immigrants.
El pla promogut per la fundació Cepaim, que també compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira, s’emmarca dins del projecte «Comunitat Intercultural», un programa de promoció de la convivència i intervenció comunitària intercultural en barris d’alta diversitat, finançat pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Europeu d’Asil, Migració i Integració.Escoltem el Tècnic Interculturalitat i desenvolupament comunitari, Rubén Torregrossa, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-27-novembre-2020_md_61028536_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari