La Fundació Novaterra aconseguix ocupació per a 7 persones des de la seua obertura a Alzira en el mes de juny
En total, s'ha contactat amb 44 empreses de la zona perquè compten amb Novaterra en els seus processos de selecció

En només sis mesos d’activitat, han rebut 48 persones derivades dels Serveis Socials Municipals i d’altres entitats col·laboradores, 39 de les quals van iniciar el seu itinerari d’inserció socio laboral. En total, s’ha contactat amb 44 empreses de la zona perquè compten amb Novaterra en els seus processos de selecció, i més de la meitat ja l’estan fent.

La Fundació Novaterra ha presentat el seu informe de gestió de 2020, del qual destaca que, de totes les persones ateses, més del 60% són dones i més de la meitat tenen menys de 44 anys. Amb seu en el Centre de Participació Ciutadana en el barri de l’Alquerieta, la fundació està formada per un equip de dues persones amb experiència en el sector, i veïnes de la localitat, que tenen un ampli coneixement de les dificultats de l’entorn. Davant les dificultats que han derivat de la pandèmia, la fundació ha passat de realitzar tutories i tallers grupals presencials, a fer-ho per mitjans telemàtics. A més, segons han afirmat des de l’organització, s’han encarregat de reduir el màxim possible la bretxa digital proporcionant a qui ho necessitava tant la connexió com el dispositiu. Emili Altur, gerent de la fundació, ha expressat el seu agraïment a les entitats que s’han implicat amb Novaterra i ha valorat positivament els resultats. L’escoltem:

Ir a descargar

La regidora de Serveis Socials, Marina Mir, ha expressat que la coordinació entre les dues entitats és molt estreta, tant en l’atenció a la ciutadania com en l’impuls d’iniciatives. A més, ha assenyalat que la incorporació de nous agents socials com Novaterra és imprescindible per a l’agenda social col·laborativa de l’àrea de Serveis Socials. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari