fbpx

La gala dels premis literaris ciutat d’Alzira 2020 s’adaptarà a les circumstàncie sanitàriesÀudio 

Compartix la notícia

La covid-19 fa impossible que es puguen reunir les 900 o 1.000 persones que s’han juntat la resta d’anys i per a enguany està previst que l’aforament es reduïsca a 300 persones. També s’hauran de reorganitzar les activitats i conferències que envolten els premis per tractar d’adaptar-les a les noves circumstàncies.

No obstant això, l’Ajuntament d’Alzira, junt amb totes les empreses patrocinadores, seguixen donant suport perquè els Premis Literaris 2020 siguen igual d’importants que la resta d’edicions. Si fins ara ja s’han rebut al voltant de 43 propostes literàries, s’espera que durant les últimes setmanes del termini (que finalitzarà el 7 de setembre), es presenten moltes més.

Des de la regidoria de cultura s’aposta per continuar endavant amb tot allò que puga adaptar-se d’alguna manera i s’assegura que es faran els canvis que es consideren oportuns per a suspendre el menor nombre de propostes culturals possibles. Així ho ha explicat Alfred Aranda en l’entrevista realitzada en El dia per davant.

      entrevista-al-regidor-cultura-alfred-aranda_md_55498405_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari