La Generalitat aprova noves medides sanitàries per les Falles

La Conselleria de sanitat adoptava divendres noves mesures relatives a la celebració de les festes falleres. La Generalitat aprovava una modificació de la resolució del 14 d’agost de mesures anti-Covid relativa a celebracions, esdeveniments o concentracions de persones, per a permetre que es puguen fer. La resta de les restriccions del decret continuen totes vigents.

El pla sanitari per a les falles i les festes proposa un nou model festiu que prioritza el desenvolupament d’activitats a l’aire lliure, on será obligatòria l’us de la mascareta tant en interior com exterior, i una distancia mínima de 1’5 metres. Ana Barceló, consellera de sanitat.

Pel que fa a la visita a les falles de València, es recomana una doble tanca de seguretat i gestió de cues introduint normes de distanciament previ avís amb senyalització visible. S’implantaran mesures que eviten les aglomeracions als voltants de la falla, com a cites prèvies o visites virtuals. Els dinars, sopars i esmorzars es faran en carpes a l’aire lliure i es mantindrà els mateixos horaris i normes que a l’hostaleria. I pel que fa als actes itinerants com poden ser les desfilades o les despertaes, es podran fer amb les normes de seguretat i sempre evitant les aglomeracions.

D’esta manera es crea un marc jurídic, que si tot continua igual marcarà també la celebració de les falles a Alzira el pròxim mes d’octubre.

Deixa un comentari