La Generalitat destina 44 mil euros a projectes d’innovació educativa de 14 centres alzirenys

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport potencia este curs 721 projectes d’innovació educativa de 809 escoles i instituts amb una inversió que supera els 1,9 milions d’euros. En el cas d’Alzira, 14 centres educatius rebran una inversió de prop de 44.000 euros per a desenvolupar-los.

Amb estes ajudes, la Conselleria impulsa propostes dels centres educatius que promouen la innovació pedagògica, d’organització dels centres educatius, la implicació de les comunitats educatives o l’impacte en l’entorn social.

Els centres alzirenys que aconseguixen finançament es esta edició són els ceip Ausias March, Tirant Lo Blanc, Blasco Ibañez,Garcia Lorca, Alborxí, Lluís Vives, Garcia Sanchiz, Gloria Fuertes i Santa Maria d’Aigües Vives, Xúquer centre educatiu i el centre Sagrada Família. Entre ells, cal destacar la subvenció de 10.000 euros que ha obtingut el ceip Tirant Lo Blanc, amb el projecte “Les arrels de Tirant: metodología verda”.

Pel que fa a secundària, també es duran a terme un projecte d’innovació L’IES La Murta i un altre al Centre de formació profesional Lluís Sunyer. I per últim el centre d’educació especial Carme Picó amb el projecte “Com està el pati, transformant l’espai en entorns d’aprenentatge”.

Deixa un comentari