fbpx

La Generalitat ha destinat més d’un milió i mig d’euros a Alzira fins el 2019

Compartix la notícia

La Generalitat Valenciana ha destinat 1.667.000 euros a Alzira fins al 2019, diners que l’Ajuntament ha distribuït en qüestions educatives com ara les ajudes del menjador, amb un total de 747.626 euros, o la xarxa llibres, amb un valor de 404.655 euros. El PSOE assegura que esta “és una mostra de la manera de governar dels partits d’esquerres, ajudar les famílies a estalviar”.

El milió sis-cents seixanta-set mil euros que el Govern de Ximo Puig ha destinat a la nostra ciutat ha fet possible l’educació gratuïta dels xiquets fins als 2 i 3 anys, amb una inversió de 228.746 euros. A més,  s’ha millorat l’eficiència energètica dels col·legis Alborxí i García Lorca amb el projecte Edificant que ascendeix a 234.157 euros. Partides més baixes, però també importants, han estat les valorades en 20.000 euros per als projectes d’innovació i la millora de les biblioteques.

Amb açò, els socialistes mostren el seu orgull davant l’estalvi que les inversions dels seus governs ha proporcionat a les famílies.

Compartix la notícia

Deixa un comentari