La Generalitat obri el termini per a sol·licitar les ajudes a l’artesania del Pla Resistir
Fins al pròxim 15 de març, els interessats/des podran sol·licitar esta subvenció sempre que estiguen en possessió del DCA

La Generalitat obri el termini per a sol·licitar les ajudes del Pla Resistir destinades a artesans, artesans i pimes de 37 oficis de la Comunitat Valenciana vinculats a les festes tradicionals. L’objectiu és l’existència i la viabilitat de les empreses artesanals que elaboren productes relacionats amb les festes populars, moltes de les quals s’han hagut de suspendre a causa de les successives mesures decretades per a frenar la pandèmia.

Fins al pròxim 15 de març, els interessats i interessades podran sol·licitar esta subvenció sempre que estiguen en possessió del document de qualificació artesana (DCA); que, a més, exercisquen l’activitat que fan a la Comunitat almenys des de l’1 de març de 2020, i que hagen patit una reducció de com a mínim el 30 % dels ingressos en l’exercici 2020 respecte a 2019.

D’altra banda, demà també començarà el termini per a sol·licitar una nova línia d’ajudes que també s’emmarca dins del Pla Resistir, dotada amb una quantia de 8 milions d’euros, i, en este cas, destinada a establiments públics d’oci nocturn obligats al cessament de la seua activitat durant la pandèmia. Escoltem al respecte a la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra:

Ir a descargar

Pel que fa a l’àmbit local, després de l’evolució favorable de les últimes setmanes, l‘Ajuntament d’Alzira no continua amb les mesures restrictives. D’esta manera, a partir de hui s’obrin els parcs, jardins i zones de joc infantils de la nostra ciutat, així com les instal·lacions esportives municipals a l’aire lliure. A més, es recupera l’activitat cultural, d’oci, espectacles i de joventut. Així ho va explicar l’alcalde, Diego Gómez, en El Dia per Davant:

Ir a descargar

Deixa un comentari