La Generalitat paralitza el pla de vacunació al personal de la comunitat educativa valenciana
Després de l’anunci del Ministeri de Sanitat de suspendre durant 15 dies la vacuna d’Astrazeneca

La decisió va arribar ahir, quan milers de docents ja feien cua a l’hospital de Campanya de La Fe de València, després de l’anunci del Ministeri de Sanitat de suspendre durant 15 dies la vacuna d’Astrazeneca, la qual s’anava a inocular a este col·lectiu.

Seguint en la línia d’altres països europeus, la Comissió Interterritorial de Salut es va reunir ahir, amb caràcter urgent, per tal de prendre una decisió respecte a la vacuna de la farmacèutica britànica, i, finalment, es va decidir posposar la seua administració al territori espanyol durant, almenys, dues setmanes. Esta decisió d’última hora va provocar que, al voltant de les 18.00 hores de la vesprada d’ahir, el secretari autonòmic d’Educació, Miquel Soler, anunciara, a l’Hospital de campanya de La Fe, l’ajornament de l’administració de les vacunes.

D’altra banda, el conseller d’Educació, Vicent Marzà, mitjançant un comunicat que va llançar mitjançant les xarxes socials, va assegurar que ahir es va viure una de les vesprades més dures, al cancel•lar la primera jornada del pla de vacunació, amb el qual s’esperava immunitzar a 116.000 persones al llarg dels dies Falles, aprofitant les vacances.

Així mateix, el conseller es va adreçar al personal dels centres educatius per assegurar-los que prompte tornaran a treballar perquè este pla es puga fer efectiu. L’escoltem:

Ir a descargar

En l’àmbit local, l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha recordat que a la nostra ciutat el Casal Fester ja estava preparat per a acollir a unes 6.000 persones, entre docents i personal dels centres educatius, però tot i això, cal mantindre la calma i esperar que les autoritats sanitàries tornen a donar el vistiplau per al subministrament de la vacuna d’Astrazeneca. L’escoltem:

Ir a descargar

Deixa un comentari