La Generalitat recomana fer l’autotest del coronavirus per no saturar el servei sanitari

Compartix la notícia

La Conselleria de Sanitat recorda que tot aquell que es trobe mal ha d’evitar visites als centres de salut i a les oficines de farmàcia. El 900 300 555 està disponible, però davant l’alt nombre de telefonades i els llargs temps d’espera es recomana visitar el web www.san.gva.es/coronavirus i fer el test.

A més, la consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha explicat que “amb l’objectiu de reduir la freqüentació i els contactes que puguen suposar un major risc de contagi del coronavirus, tant per als pacients com els professionals sanitaris, s’afavorirà l’agrupació de les dispensacions dels tractaments en les oficines de farmàcia en una única visita o en el menor nombre de visites possibles”.
També es perllonga automàticament, per dos mesos addicionals, el període de validesa de tractaments crònics quan la finalització és propera i requerixen prolongació per part de metge. Amb esta mesura s’estima que s’evitaran unes 320.000 visites als centres de salut, la qual cosa suposa aproximadament 600.000 tractaments.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-18-marc-2020_md_49055348_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari