La Gerència de l’Hospital de la Ribera assegura que s’han intensificat les Urgències i s’han contractat 267 professionals

Compartix la notícia

La Gerència de l’Hospital de la Ribera assegura que s’ha intensificat el control d’Urgències per a evitar les massificacions de persones que s’han produït a l’Hospital durant les últimes setmanes. Segons la Gerència, per a esta segona onada del virus, s’establirà una entrada diferenciada per a les persones amb patologies respiratòries. Pel que fa la falta de personal sanitari, des de la Gerència afirmen que, durant la Covid 19, s’han realitzat 267 contractes nous.

Pel que fa al tancament de la planta de preingressos, la Gerència assegura que la part corresponent a l’hospitalització s’obri quan és necessari (com així es va fer abans de l’estiu) i que l’altra part està permanentment destinada a la dispensació de tractaments intravenosos. La gerent de l’Hospital, Liliana Fuster, afirma que la seguretat dels professionals és una prioritat per al departament de la Ribera; per això, insta als metges a demanar el material que necessiten.

En referència a les protestes dels metges d’Urgències, Fuster assegura que es va mantenir l’última reunió amb el col·lectiu fa dos setmanes i que s’intentaran consensuar les mesures necessàries dins d’un límit: el de garantir l’assistència necessària en tot moment.

Des de la Gerència de l’Hospital d’Alzira es mostren d’acord amb la necessitat d’ampliar l’espai hospitalari per a poder oferir un servei de qualitat als 250.000 habitants que corresponen a l’Hospital de la Ribera. De fet, ja existeixen projectes amb pressupost fins el 2024 que inclouen la construcció d’un nou edifici de consultes externes així com una nova entrada a Urgències, l’ampliació de la UCI i de les unitats d’hemodiàlisi. Escoltem la gerent, Liliana Fuster, en l’informatiu:

      informatiu-migdia-22-d-octubre-2020_md_58300218_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari